Hvalerdraktstua AS

Hvalerdraktstua AS

Her finner du Hvalerdraktstua AS Hvalerdraktstua ligger på Huser på Asmaløy, omtrent midt i Hvaler kommune. Og omtrent midt på øya, tar du av fra hoved­veien, riksvei 108 mot Brattestø. Kjør videre forbi en heste­gård. Etter at du har passert noen hus på begge sider av veien, tar du inn til venstre like etter et stort postkasse­stativ og en container.

Hvalerdraktstua AS på Asmaløy

Adr: Huserveien 90, 1684 Vesterøy

Henvend. ang. kvinnedrakt og jentedrakt:  Mob. 405 27 747 (Bjørg) eller e-post: kontakt@hvalerdraktstua.no

Henvend. ang. mannsdrakt:  Mob. 977 75 863 (Ingun) eller e-post: kontakt@hvalerdraktstua.no

Org.nr: NO 979 212 933 MVA  Foretaksregisteret

Nytt eierskap fra og med 01.06.2017
Etter nærmere tjue år som daglig leder av Hvalerdraktstua AS, valgte Ragnhild Ramberg å trekke seg
helt ut av bedriften for å kunne få mer tid til andre ting nå når hun har nådd pensjonsalder. Rigmor Frantzen
som i disse årene har brodert kvinnedrakter, caper og jentedrakter, og som er godt over pensjonsalder, valgte også å trekke seg ut av bedriften samtidig.

Bjørg og IngunIngun Hovden Christensen som blant annet har hatt hovedansvar for design, produktutvikling og markedsføring gjennom disse årene, ønsket å fortsette.
Hun var heldig og fikk med seg Bjørg Chevalier, og sammen utgjør de to de nye eierne av Hvalerdraktstua AS. De leier de samme lokalene på Huser, der systua alltid har vært.

Bjørg som ble ansatt for et par år siden, har nå overtatt som daglig leder i tillegg til at hun fortsatt er en av de som tar seg av målsøm av kvinnedrakter og jentedrakter i systua. For øvrig bidrar hun sammen med Ingun med måltaking i forbindelse med Hvalers mannsdrakt som ble satt i produksjon for et par år siden. Ingun fortsetter ellers med sine tidligere arbeidsoppgaver i tillegg til en del kontorarbeid.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen, men vil si ifra at det som tidligere, er best å ringe på forhånd, da åpningstidene kan variere:-)

 

Webdesign, datateknisk utforming, tekst og foto (der ikke annet er nevnt): Ingun og Håkon Chr. Oppdatert mars 2020 ©