Hvalerdraktstua AS

Hvalerdraktstua AS

 

 

Her finner du Hvalerdraktstua AS

Hvalerdraktstua ligger på Huser på Asmaløy, omtrent midt i Hvaler kommune. Og omtrent midt på øya, tar du av fra hoved­veien (riksvei 108) og følger veien mot Brattestø.
Kjør videre forbi en heste­gård. Etter at du har passert noen hus på begge sider av veien, tar du inn til venstre like etter et stort postkasse­stativ og en container.

Hvalerdraktstua er i 2. etg. med inngang på oversiden.

Vil si ifra at det som før, er best å ringe på forhånd, særlig viktig i disse koronatider.
Vi er nøye med smittevern, så etter avtale tas det inn en kunde om gangen der begge parter har på munn­bind – og hender sprites. Velkommen!

Hvalerdraktstua AS på Asmaløy

Adr: Huserveien 90, 1684 Vesterøy

Henvend. ang. kvinnedrakt:
Mob. 405 27 747 (Bjørg) eller e-post: kontakt@hvalerdraktstua.no

Henvend. ang. mannsdrakt: 
Mob. 977 75 863 (Ingun) eller e-post: kontakt@hvalerdraktstua.no

Org.nr: NO 979 212 933 MVA  Foretaksregisteret

 

 

 


Ble nytt eierskap fra og med 01.06.2017

Etter nærmere tjue år som daglig leder av Hvalerdraktstua AS, valgte Ragnhild Ramberg å trek­ke seg helt ut av bedriften da hun hadde nådd pensjons­­alder og ønsket å få mer tid til andre ting. Rigmor Frantzen som i disse årene hadde brodert kvinne­drakter, caper og jentedrakter, og som var godt over pensjonsalder, valgte også å trekke seg ut av bedriften samtidig.

Bjørg og Ingun, 2017Ingun Hovden Christensen som blant annet hadde hatt hoved­­ansvar for design, produkt­utvikling og markeds­føring gjennom disse årene, følte seg ikke klar for å slutte. Hun var veldig heldig og fikk med seg Bjørg Chevalier. Sammen overtok vi Hvaler­draktstua AS og ble der­med de to nye eierne av bedriften fra og med 01.06.2017. Vi leier fortsatt de samme lokalene på Huser, der systua alltid har vært.

Bjørg som ble ansatt for en del år siden, overtok som daglig leder i tillegg til at hun fortsatt er en av de som monterer kvinne­drakter (målsøm). For øvrig bidrar hun sammen med Ingun med måltaking i forbindelse med Hvalers manns­drakt som ble satt i produksjon for et par år siden. Ingun fortsetter ellers med sine tidligere arbeids­oppgaver i tillegg til kontorarbeid.

Her er Ingun og Bjørg klare for å dra til en invitert visning av Hvalerdrakta, mars 2018.

Webdesign, datateknisk utforming, tekst og foto (der ikke annet er nevnt): Ingun og Håkon Chr. Oppdatert 2021 ©